Details.
Hiphopologija: Mrigz ‘N’ Ghet, Smoke Mardeljano

 • Datum
  16/11/2019
 • Čas
  21:30
 • Lokacija
  Pri Rdeči Ostrigi, Škofja Loka
 • Nakup vstopnic
    
 • Kategorije
https://mrigo.si/wp-content/uploads/2020/12/73225508_425874531456128_4008914764620103680_o.jpg

Opis.

HIPHOPOLOGIJA vol.6: 💣
Mrigz’n’Ghet: predstavitev albuma Vse 🔥
Smoke Mardeljano: predstavitev albuma To je rep 🔥
Smirbe La Bagra: predstavitev albuma Preobrazba uma 🔥
+ DJ Toljo Toljo 🤜🤛
V soboto 16.11.2019 bo v Škofji Loki potekal najambicioznejši koncert cikala Hiphopologija do sedaj, na odru bodo združili moči težkokategorniki domače in balkanske hiphop scene.
Cena vstopnic:
7€ člani KŠŠ v predprodaji
10 € predprodaja ostali
12 € na vhodu
Predprodaja poteka v pisarni Kluba škofjeloških študentov do vključno petka.
Mrigo & Ghet
Velenjski tandem med poslušalci slovenskega hiphopa že dolgo ne potrebuje posebne najave. Od izida njunega prvega skupnega albuma Mrigz ‘n’ Ghet Hitz (2011) uživata tako rekoč nedotakljiv status vodilnega dvojca slovenske rep igre s svojo uigranostjo, surovostjo in konsistenco. Po vseh solo projektih, gostovanjih in sodelovanjih, sta v letu 2019 izdala dolgo pričakovano novo skupno plato z naslovom ”Vse”, za katero sta posnela nekaj hudih spotov, na voljo je na vseh digitalni platformah, pa tud kkšn CD se zih najde… V Škofjo Loko nam torej prideta predstavit vrhunski novonastali projekt, poleg tega pa poservirat še vsaj nekaj starejših bangerjev 🍀🍀🍀🍀
Smoke Mardeljano
Eden najbolj pristnih, boom-bapovskih in hitrorastočih ustvarjalcev hiphop glasbe na območju bivše države. 28-letni Beograjčan nas je marca letos že obiskal v MKC Pri Rdeči Ostrigi, razbil oder in v zrak poslal polno dvorano, zato nam je v izjemno veselje ponovno gostiti artista, ki definira pojem ‘MC’. Diskografiji komadov umazanih kot asfalt je to jesen dodal nov samostojni album z naslovom ‘To je rap’ (album je na voljo na vseh digitalnih platformah). V Škofji Loki bomo torej premierno (vsaj za ta del Slovenije) priča predstavitvi čist svežega materiala.
https://www.youtube.com/watch?v=Pl8T0q3JaEY ✊✊✊
Smirbe je eden vodilnih članov jeseniško-ljubljanske zasedbe La Bagra in eden od najbolj umazano podtalnih hiphop ustvarjalcev pri nas. V Škofjo Loko nam prihaja predstavit zelo zanimiv to jesen izdan solo album pod založbo Krek Rock Records.
Za gramofone skrbita DJ Toljo Toljo.
Vstop je mogoč le z osebnim dokumentom (16+) ❗❗
Organizatorja dogodka sta Kšš Klub Škofjeloških Študentov in Zavod O, Zavod škofjeloške mladine

Prihajajoči
dogodki.

Trenutno nimamo dogodkov.