2013 s skupino Velebor (Emkej, Mrigo, Ghet, Mito) izda album Božja Gamad, na katerem izstopajo singli: Lifting (1. mesto, Točka – RTV), Zadni Komad, Božja Gamad, Gadbadigard II. Tudi video Lahk Bi (Lignit 2014) se je znašel na vrhu lestvice Točka – RTV. Sledilo je še nekaj odmevnih sodelovanj: Trkaj, Nipke, Frenkie (BiH), General Woo (Hr). Odre pa je delil tudi z legendami kot so ONYX, GZA (Wu Tang Clan), M.O.P., DAS EFX … Od ustanovitve (l. 2012) je član t.i. založbe Wudisban Records.

Kot organizator in promotor nekaj večjih in ogromno manjših dogodkov je leta 2012 zbral vse akterje, ki nekaj pomenijo v slovenskem hip hop-u in zgodil se je Hip Hop Reunion (2012, Cvetličarna, Ljubljana). Tradicionalni HHR je danes največji hip hop dogodek v Sloveniji in vsekakor med bolj spoštovanimi  na področju bivše Jugoslavije. Poleg domačih, je na odru Cvetličarne v letih 2018 in 2019 nastopila tudi večina hip hop velikanov iz Balkana (Edo Maajka, Frenike, Bad Copy, Nered i Stoka, General Woo). V Velenju poleg manjših dogodkov v eMCe plac-u in Max-u, tvori programsko ekipo festivala Kunigunda, na katere je postavil artiste kot so Edo Maajka, Elemental, Stoka, Bolesna Braća, Jeru The Damaja, General Woo, itd.

Od leta 2009 organizira športno- kulturni dogodek Velenje Streetball – Wimpy memorial, na katerem se v spomin na prijatelja Tomaža Vaupotiča Wimpy-ja že več kot 10 let odvija tekmovanje v ulični košarki (3 na 3, v zabijanju, metanu trojk) ob glasbeno plesnem programu.

Od leta 2018 deluje kot samozaposleni v kulturi (pevec, producent-organizator dogodkov, producent video filmov in televizijskih oddaj ter voditelj radijskih oddaj).

2019 je natrpal z rapom. Najprej video singl Tekontrol (Sunny Sun, album Reperska Posla) nato pa po osmih letih ponovno udari z Ghet-om. Pred albumom “VSE” sta postregla z mixtape-om TONI ALBUM (mix by Toljo), na katerem sta zbrala vsa svoja sodelovanja od leta 2010. Njun album “VSE” pa je postregel s petimi video-singli, ki so kljub svoji trdosti bengali na radijskih postajah. Fonkdat (feat. Drill) je bil izbran v top 10 skladb leta po izboru urednikov Val-a 202 in poleg Tekontrol-a bil med najbolj predvajanimi skladbami na Altr Radiu. Album “VSE” pa je po izboru novinarja Boštjana Tuška (24ur.com) bil izbran med 10 najboljših slovenskih albumov leta 2019!

8.2.2020 izide nadaljevanje “VSE”-ga, na albumu “ŠE” se poleg novinke Masayah-e znajdejo tudi stari člani Emkej, Mito in Polona ter pokojni rap heroj Luks.

Socalna omrežja